Blog

Beter presenteren doe je zo

Beter presenteren doe je zo

Hoe goed ben jij in presenteren? Misschien wil een idee van jezelf presenteren aan een leidinggevende, of wil je klanten overtuigen van een nieuw product, of misschien wel iets totaal anders. Het gaat er om dat je alles goed kunt presenteren. Wij helpen je daar graag bij en daarom krijg je hier tips om beter te kunnen presteren.

Lees verder
Doe lekker D.O.M.

Doe lekker D.O.M.

Uit onderzoek blijkt dat mensen die gelukkig zijn beter kunnen presteren en ook productiever zijn. Dit is niet alleen goed voor jouw carrière, maar ook voor het bedrijf en voor jezelf. De geluksprofessor genaamd Patrick van Hees is er een eenvoudige formule: Geluk = D.O.M. (Werk)Geluk bestaat uit drie bouwstenen; doelen, oplaadpunten en mensen.

Lees verder
Op weg naar de eerste baan!

Op weg naar de eerste baan!

Je bent bijna afgestudeerd en wat doe je dan? Misschien ben je al op zoek naar een droombaan, misschien ben je er zelfs nog niet helemaal uit, misschien heb je wel meerdere droombanen. Je kunt zelf je route uitstippelen en zo begint de weg naar succes. Een toekomst waarin jij centraal staat en de hoofdrol speelt!

Lees verder
Hoge werkdruk? Geef het door!

Hoge werkdruk? Geef het door!

Het is natuurlijk erg belangrijk dat wanneer er sprake is van een hoge werkdruk, dat dit bespreekbaar wordt gemaakt. Ben jij de werknemer die het aan durft te geven bij de werkgever of ben jij juist iemand die dit niet doet? Het is van groot belang voor iedereen en je scoort er punten mee als jij het durft!

Lees verder
3 slimme vragen tijdens een sollicitatie

3 slimme vragen tijdens een sollicitatie

Als je deelneemt aan een sollicitatiegesprek wil je graag goed voor de dag komen. De werkgever heeft een ander doel, hij wil graag een goed beeld van de mogelijke kandidaten. Welke vragen zijn nu verstandig om te stellen tijdens een sollicitatiegesprek om er achter te komen of dat er een match is?

Lees verder

Wij komen graag persoonlijk in contact